torsdag 14 augusti 2014

Sista dagen


 
Sista dagen på wild campen blev en höjdare! Dagen började med lite lekar i grupper innan jaktstarten började. Efter att grupperna blivit indelade i lag började jakten på Harald Hajtands uråldriga skatt. Det var nämligen så att Harald delade sin skattkarta i sex stycken bitar, för att ge en bit till alla hans sex barn. Dessa skattkartor har ärvts i generationer och vi råkade veta att en ättling till Harald bodde längs med Eriksö spåret. Detta blev starten för en 1:30h lång skattjakt, fylld med pirater, 5manna skidåkning, landfiske, musikquiz, låtskrivning, gåtor och silvermynt letande i diverse olika äckliga grytor. Efter ett besök hos de sex ättlingarna kunde de tillslut pussla ihop skattkartan och orientera sig till skatten.
 

 
 

Efter skattjakten blev det lunch.
De som åt lite snabbare han med ett bad innan vi skulle börja med poängjakten.
De andra fick köra en lek som varit väldigt populär under lägret, samurairen. 

Poängjakten utfördes sedan i samma grupper som skattjakten och den gick ut på att samla poäng. Poäng kunde man få genom att t.ex. bygga ett sandslott på stranden eller hitta någon person som hade en mamma vars namn började på U. Barnen fick samarbeta mycket för att få så mycket poäng och flera lag lyckades nästan nå maxpoäng.

Sedan lekte det ännu mer innan det var dags för avslutningsfest. Det bjöds på popcorn och kladdkaka och tröjor och diplom delades ut.


Ledarna hade skrivit nomineringar till deltagarna på diplomen och i vissa fall stämde de riktigt bra.
Diplomet under gick till lägrets glömpelle, som även lyckades glömma sitt diplom.
 
(Alma vill du ha ditt diplom så läs under inlägget kvarglömd och maila krister, eller Nils.)

Vi ledare är så glada och nöjda med årets läger och framförallt årets deltagare. Efter varje dags utvärdering gladdes vi varje dag åt vilket otroligt bra gäng med trevliga och glada ungdomar och barn vi hade. Det var fantastiskt roligt att få vara ledare åt er!

Tack och hej för denna gång och hoppas vi ses igen!

Om någon dag så kommer ett nytt inlägg med samlade bilder och även filmer(med bland annat fina uppträdanden) från lägret, från alla kameror som var med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar