måndag 11 augusti 2014

Dag 1

Den första dagen har inte bara varit regnig, utan även väldigt rolig. För den äldre gruppen så började dagen  med lite lära känna lekar, där alla lärde sig varandras namn och lärde sig att samarbeta tillsammans. Efter passet var alla i ett riktigt bra gäng. För de små så började dagen med en liten stämplingslek (de skulle stämpla på kontroller som var utspridda över ett område). Detta utfördes sedan i en labyrint i skogen vilket visade sig vara väldigt klurigt, men alla klarade det jätte bra.

Efter lite mellanmål så bytte grupperna övningar och han precis starta innan regnet började vräka ner.
Vi fortsatte att vara ute i regnet innan vi så småningom gick in. Där så spelade den äldre gruppen maffia (ett kort/rollspel), medan den yngre gruppen fortsatte med lära känna lekar. Sedan var det dags för lunch.

När alla var mätta och belåtna drog vi oss ut i regnet igen. Men ingen var sur över det, utan vi körde på som ingenting. Nu var det dags för de stora att laga pannkakor på stormkök, vilket i vissa fall blev väldigt lyckat och i andra fall blev en äggröra. Men det var roligt i alla fall och alla grupper lyckades att få någon ätbar pannkaka. Den andra gruppen körde här en tarzanbana(en hinderbana i skogen). Banan var väldigt blöt i regnet, men alla kämpade sig ändå runt banan. Sedan byttes aktiviteterna och solen började skina. Även hos de små barnen blev pannkakslagningen en höjdare och de stora tog sig runt tarzanbanan, med alla möjliga varianter, t.ex. några knöt ihop sig tre personer med skosnörena och tog sig runt banan. I slutet hann även den stora gruppen med ett välförtjänt dopp(som tjatats om hela dagen :)

Vi ses imorgon!

Bilder kommer senare under kvällen, (efter ledarna har hunnit med deras träningspass)
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar